Ny app gjør Touch ID enda nyttigere
Teknofil
(Bilde: Apple)

Ny app gjør Touch ID enda nyttigere

Men først er du nødt til å jailbreake iPhonen din.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvis du noen gang har hatt en gammel iPhone, vet du at hjemknappen kan bli litt slitt etter et par års bruk. Det er vanskelig å unngå, ettersom du stadig er nødt til å trykke på den for å avslutte og bytte mellom apper, eller for å aktivere taleassistenten Siri. 

Alt håp er imidlertid ikke ute, og hvis du virkelig ikke vil trykke ned hjemknappen har jailbreak-applikasjonen Virtual Home løsningen du er ute etter.

Bruker Touch ID 

Den lille nedlastbare funksjonen fra applikasjonsbutikken Cydia lar deg bruke fingeravtrykkssensoren du finner på iPhone 5S til å fungere som hjemknappen. Dermed trenger du bare å legge fingeren over knappen for at den skal registrere det som et trykk. 

Ikke akkurat en gigantisk endring, men nok til å både spare et par sekunder og muligens også forlenge levetiden til hjemknappen på iPhonen din. 

Virtual Home krever at du jailbreaker telefonen din. Rett før julaften ble en ny oppdatering av jailbreakverktøyet Evasi0n sluppet, som støtter jailbreaking av samtlige iOS-enheter. Dette vil la deg installere programvare som ikke er støttet av Apple, og gjøres på eget ansvar.

Nesten alle iPhone-eiere bruker nyeste versjon: 
4 av 5 har installert iOS 7 »

(Kilde: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen