Ny, kraftig bordskanner fra Epson

Presseinformasjon fra Epson

Perfection 4490:

Betjenes med fire knapper

(Oslo 28. september 2005) Epsons nye profesjonelle fargeskanner Perfection 4490 håndteres med kun fire knapper og er den eneste i sin kategori som inneholder såkalt Digital Ice-teknologi.

Perfection 4490 har en optisk oppløsning på 4800 x 9600 dpi og 48-bits farger slik at selv de fineste detaljene i originalene beholdes. Den er også svært enkel i bruk og kun fire knapper styrer prosessen: Start, Kopier, Skann til e-post og Skann til PDF.

Se større bilder i produktguiden

Under skanneprosessen fjerner Digital Ice-teknologien automatisk riper, rifter og støv fra gammel eller skadet film. Den medfølgende programvarepakken inkluderer dessuten Adobe ® Photoshop® Elements 3.0, ABBYY® FineReader® Sprint 6 og Epson Creativity Suite. Dette gir brukeren full styring over forbedringer og redigering av skannede bilder.

I tillegg til vanlige 35mm filmstrimler og monterte dias, støtter den innebygde filmadapteren også mellomformat (opptil 6 x 12 cm) og negativ og positiv film. Perfection 4490 vil automatisk oppdage om filmen er positiv eller negativ, i farger eller i sort-hvitt. I modus for forhåndsvisning vil man kunne se bildet nøyaktig slik det vil bli som fotografi. Den integrerte transparentenheten støtter opptil tolv 35mm rammer, fire 35mm slides eller ett medium format film opptil 6 x 12cm.

En automatisk dokumentmater er tilgjengelig som tilleggsutstyr. Denne plasseres på toppen av skanneren og kan skanne opptil 30 A4-ark.

Fakta om Perfection 4490:

* Digital Ice-teknologi fjerner støv og riper automatisk

* Innebygd transparentenhet

* Utmerket tonegjengivelse med optisk tetthet på 3,4 Dmaks

* One Touch-skanning til e-post eller PDF

* 4800 x 9600 dpi

* Medfølgende programvarepakke: Adobe ® Photoshop® Elements 3.0, ABBYY® FineReader® Sprint 6 og Epson Creativity Suite

* Høyhastighets USB 2.0 grenseflate

* Automatisk dokumentmater tilgjengelig som tilleggsutstyr

Se større bilder i produktguiden

Perfection 4490 har en anbefalt utsalgspris på kroner 2.495 inkl. mva. og er i salg.

 

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert printere, projektorer og LCD-teknologi. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på å overgå visjonen og forventningene til våre kunder med produkter kjent for fremragende kvalitet, funksjonalitet og energieffektivitet.

Epson er et nettverk bestående av 85.647 ansatte i 115 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er lokalisert. Ledet av det Japan-baserte selskapet Seiko Epson Corp., omsatte Epson for 1,479 milliarder yen (fiskal år) i 2004. For mer informasjon, se www.epson.no.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen