NVIDIA viste frem GeForce4 Go

Vi har tidligere omtalt NVIDIAs NV17M-brikke i denne artikkelen, så dersom du skulle være interessert i mer dybde-informasjon anbefaler vi at du tar en titt på denne artikkelen.

NVIDIA kommer trolig til å lansere to nye grafikkbrikker (under navnet NV25 og NV17) i løpet av neste uke. Ryktene på nettet sier at selskapet kommer til å lansere NV17M (M for mobile) sammen med disse brikkene.

Og vi må si at vi skjønner at det begynner å haste for grafikkgiganten. For foreløpig ligger selskapet bak konkurrenten ATI både på skrivbordsmarkedet og på det bærbare markedet. Hvis produktet kommer til å hete GeForce4 Go slik ryktene på nettet sier, fikk vi aldri se en GeForce3 Go. Dette forteller litt om et presset NVIDIA.

En annen ting som er verdt å notere seg er at på samme dag som NVIDIA kommer til å lansere sin NV17M-brikke, så kommer Toshiba til å lansere et nytt produkt basert på NVIDIAs NV17M-brikke. NVIDIA har hele tiden samarbeidet tett med Toshiba som utviklingspartner for sine mobile produkter og vi blir ikke overrasket dersom dette skjer.

Vi kommer til å følge utviklingen nøye her i Barbara.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen