NVIDIA viser Intel-brikkesett

NVIDIA kommer til å rette seg mot entusiastene med sitt kommende Intel-brikkesett. Prisen vil trolig derfor ligge i det øvre segmentet. Ifølge en talsmann for selskapet skal brikkesettet gjøre det enklere for brukerne å sette opp flere lagringsmedier på systemet.

I november signerte NVIDIA en lisensavtale med Intel som gir de lov til å utvikle brikkesett for selskapets prosessorer. I løpet av de kommende månedene vil det en rekke andre leverandører basere seg på NVIDIAs Intel-brikkesett i sine produkter.

Integrert brannmur er en av de mest interessante finessene med det kommende brikkesettet. I tillegg vil det bli implementert støtte for SLI - mao. det å kunne kjøre to grafikkort samtidig.

Vi regner med å se brikkesettet i et AlienWare-system i løpet av våren. Formell introduksjon fra NVIDIA skjer innen april.

NVIDIA har til nå holdt seg til AMD, men det er utvilsomt gode penger å tjene på Intel-brikkesett ettersom Intel kontrollerer drøyt 80 prosent av prosessormarkedet. Sjansen er derfor stor for at kvartalstallene vil bli styrket i 2. kvartal.

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen