NVIDIA SLI for Pentium 4


NVIDIA har hatt stor suksess med nforce 4 SLI

NVIDIA må sies å ha revolusjonert grafikkmarkedet med sine SLI-produkter. Med opptil 80 prosent ytelsesøkning, er dette en meget interessant teknologi for brukere som krever ekstra ytelse - gjerne i forbindelse med spill. Ettersom man må kjøpe to PCIe-grafikkort, blir innkjøpsprisen selvsagt noe høyere.

ATI jobber også med å lansere en konkurrerende versjon til NVIDIA SLI. Foreløpig eksisterer det ikke mye informasjon om dette, men ifølge uttalelser til OC Workbench har man en klar strategi klar for dobbel GPU-støtte på brikkesettnivå.

NVIDIA kommer snart til å lansere enda flere SLI-produkter, denne gangen for Pentium 4-plattformen. The Inquirer tror lanseringen vil skje allerede tidlig neste år og at produktnavnet vil bli nForce 5. Dersom ATI har planer om å henge med, bør de nok iallfall være klar med en "papirlansering" rett etter nyttår.

Dell er kanskje en av de som vil være den største pådriveren for nForce 5 SLI for Pentium 4, ettersom selskapet er den største leverandøren av Intel-baserte arbeidsstasjoner.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen