NVIDIA nForce3 250 før jul?

NVIDIA skal i følge X-bit labs begynne å rulle ut nForce3 250 i løpet av desember. Dette åpner for muligheten av at hovedkort begynner å dukke opp før jul - ihvertfall på papiret - selv om ingen har annonsert noe konkret enda.

NForce3 250-brikkesettet får i likhet med nForce2-sørsiden MCP-S integrert Seriell ATA 150, noe mange brukere har lengtet etter. Men i følge The Inquirer har MCP-S-sørsiden blitt vraket av mange hovedkortprodusenter etter press fra NVIDIA. Dette kan tyde på NVIDIA har hatt problemer med den integrerte S-ATA-kontrolleren sin, som i så fall forklarer forsinkelsen. NVIDIA skal også lage en versjon av nForce3 250 med Gigabit ethernet integrert.

NForce3 250-brikkesettet kommer i likhet med de andre i nForce3-serien uten nordside, ettersom minnekontrolleren er integrert i AMD64-prosessorene. Det skulle derfor rent teoretisk være mulig å benytte brikkesettet på alle sokler, men under lanseringen på Computex i år ble det sagt at det kun var ment for sokkel 754-prosessoren Athlon 64.

(Kilder: X-bit labs, The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen