NVIDIA lanserer nStant Media

Den nye programvaren fungerer i korte trekk slik; Du har lyst til å se på en film eller bilder du har lagret på maskinen din. Du slår på PCen og trykker på ”nStant”-knappen på maskinen din, og på under ni sekunder (tall fra NVIDIA selv) så skal maskinen din være i miljøet ”nStant Media”. nStant Media kan på mange måter sammenliknes med Windows Media Center, bortsett fra at nStant Media ikke er et fullverdig OS, det er bare et miljø. NVIDIA har ikke frigitt noen detaljer om hvordan nStant Media fungerer, men vi kommer tilbake til det så fort vi vet mer. Teknologien demonstreres i disse dager under COMPUTEX-messen i Taiwan.


Trykk på bildet! (Bildet er hentet fra Clubic.com)

Rob Csongor, ansvarlig for mobil-teknologi i NVIDIA hadde følgende å si om selskapets nStant Media programvare:”Med store skjermer som har høy oppløsning, massiv lagringskapasitet og god funksjonalitet, kan bærbare PCer være ens ideelle personlige underholdningsenheter”. Csongor er helt klart inne på noe der.

Du lurer sikkert på hvorfor NVIDIA har valgt å produsere nStant Media, når man kan gjøre alle disse oppgavene i OSet selv. Skal vi tro NVIDIA så er nStant Media optimalisert for disse oppgavene(se på DVD-film, høre på musikk, se på bilder osv.) og programmet er konstruert for å bruke minst mulig av batteriet som til syvende og sist betyr lengre batterilevetid. NVIDIA har ikke sagt hvor mye man kan spare ved å bruke nStant Media.

nStant Media har blitt sendt ut til de fleste ODM-er og OEM-er av bærbare PCer for gjennomsyn og integrering. Det skal ikke være lenge til vi får se bærbare med nStant Media. Vi gleder oss.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen