TEST: Nvidia Geforce GTX 580
Test

Nvidia Geforce GTX 580

3Dmark Vantage
P e r f o r m a n c e

Man kan si mye frem om tilbake om 3Dmark Vantage-testen, og mye har blitt sagt. Du skal derimot lete langt etter en syntetisk test som skalerer såpass godt, og tilbyr en så stabil og bred test som gang etter gang kan reprodusere målinger med marginale forskjeller.

Vantage angriper systemet på flere kanter, i all hovedsak ved å kjøre en rekke spesifiserte tester som i sin tur bakes sammen til forskjellige sluttsummer. Både GPU-en og CPU-en blir kjørt, samtidig som en rekke visuelle effekter og teknikker blir testet. Programmet inneholder fire forskjellige moduser som er rettet mot forskjellige kategorier med kort. Vi har valgt å benytte "Performance", som er rettet mot skjermkort med 512 MB minne eller mer, samt en over snittet kvass grafikkprosessor.

Den første ytelsestesten vi kjører gulper opp et resultatet som ikke er noe annet enn utrolig. 3Dmark Vantage er normalt en temmelig god indikator på hvor skjermkortets generelle ytelse ligger. Dette virker i så fall litt for godt til å være sant, men vi har en rekke andre tester på lager. Uansett, i denne testen ligger dagens testkandidat 6500 poeng over forgjengeren, og banker dermed det meste vi har av andre Crossfire- og SLI-oppsett. Bla om til neste side, så fyrer vi opp et par spill!

Nvidia GeForce GTX 580

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen