TEST: Nvidia Geforce GTX 480 SLI
Test

Nvidia Geforce GTX 480 SLI

3Dmark Vantage
P e r f o r m a n c e

Man kan si mye frem om tilbake om 3Dmark Vantage-testen, og mye har blitt sagt. Du skal derimot lete langt etter en syntetisk test som skalerer såpass godt, og tilbyr en så stabil og bred test som gang etter gang kan reprodusere målinger med marginale forskjeller.

Vantage angriper systemet på flere kanter, i all hovedsak ved å kjøre en rekke spesifiserte tester som i sin tur bakes sammen til forskjellige sluttsummer. Både GPU-en og CPU-en blir kjørt, samtidig som en rekke visuelle effekter og teknikker blir testet. Programmet inneholder fire forskjellige moduser som er rettet mot forskjellige kategorier med kort. Vi har valgt å benytte "Performance", som er rettet mot skjermkort med 512 MB minne eller mer, samt en over snittet kvass grafikkprosessor.

Foruten kortets totale poengsum virker resultatene her helt streite, økningen i både partikkelverdi og grafikkscore sammenlignet med ett enkelt GTX 480-oppsett er hva man kan forvente. Den totale poengsummen derimot, er fryktelig høy.

Nøyaktig hvorfor du får en enorm økning i resultatet til 3Dmark Vantage så fort du setter to GTX 4-kort sammen, aner vi virkelig ikke. Tallene er uansett hva de er, dette er tallet vi har målt. Det samme skjedde også da vi testet GTX 470 SLI. Poengsummen er rett og slett betydelig høyere enn hva som er realistisk. At dette oppsettet skulle ha gitt deg et par tusen poeng ekstra er ikke umulig, men over 6000 poeng over Radeon HD 5870 i Crossfire er trolig mer enn hva som kan være riktig.

Zotac GeForce GTX 480 1536 MB

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen