TEST: Nvidia Geforce GTX 480 SLI
Test

Nvidia Geforce GTX 480 SLI

Effektforbruk

Vel, noe ødelegger proporsjonene på denne grafen, og det er tydelig hvem som er skyldig. Jeg måtte nesten humre litt for meg selv når jeg kikket over på effektmåleren under denne belastningstesten, for dette tallet er noe i egentlig bare ser når vi tester strømforsyninger. Sluttkonklusjonen blir rett og slett det dere ser, et slikt SLI-oppsett trekker massive mengder strøm, og vi er ikke overrasket.

Temperatur

Først av alt, temperaturene vi har oppgitt over er gjennomsnittet på de to kortene. Det skal også sies at Zotac har selv forbedret temperaturene på sitt kort, i forhold til referansekortet fra Nvidia. Under "idle" holder referansekortet hele 62 °C, mens Zotac-kortet holder seg på 45 °C. Det skal sies at sistnevnte har en bedre tilgang på luft, men forskjellene var ikke i nærheten av like store da vi testet GTX 470 i SLI, den gangen med to helt like kort. Under belastning stiger temperaturene til 96 °C og 93 °C, favøren går til Zotac. Selv om det ene kortet er varmere enn det andre, er det helt klart at vi fortsatt snakker om høye temperaturer.

Støy

Jeg har sagt det tre ganger tidligere, 4-serien til Nvidia er støyende skjermkort. Uten til. De er riktig som stillegående under "idle", men så fort du setter en eller annen form for belastning på kortet, sparker viften virkelig i gang. Hodesett er definitivt nødvendig når man spiller.

Zotac GeForce GTX 480 1536 MB

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen