NVIDIA: ForcWare MultiMedia klart


ForceWare Multimedia skal foreløpig bare bundles

ForceWare MultiMedia er NVIDIAs svar på ATI sitt mediaprogram, og kommer bundlet med blant annet NVTV-kort. Programmet muliggjør bant annet tidsskifting av TV og alle "de vanlige" mediafunksjonene, som bildevisning, og avspilling av musikk og DVD. At programvaren blir tilgjengelig for systembyggere akkurat nå, er fordi Microsoft nylig gjorde Windows XP Media Center Edition tilgjengelig for andre systembyggere enn de store produsentene av ferdigmaskiner.

ForceWare Multimedia ser dessverre ikke ut til å bli tilgjengelig for sluttbrukere som et separat kjøp eller nedlasting med det første. NVIDIA har nemlig bestemt seg for først og fremst å bundle pakken sammen med selskapets maskinvare - og da gjerne sammen med Windows sitt multimediasystem.

"FWMM" er kompatibelt med alle NVIDIA sine hoved- og grafikkort, og utgjør en attraktiv programvarepakke selv for multimediasystemer uten TV-tuner. Det har derfor blitt spekulert i om NVIDIA kommer til å selge programvaren separat, eller tilby en demoversjon fra nedlastingssidene sine, for å tekkes den allerede ganske store installerte basen av eldre NVIDIA-kort.

Ved å bundle programvaren i stedet for å tilby den som en nedlasting, ønsker antakelig NVIDIA å tilby kundene sine en ekstra gunn til å oppgradere til nyere utstyr.

HW.no's test av NVTV med ForceWare MultiMedia avslørte en rekke svakheter i programvaren, og selv etter dagens lansering ser det ikke ut som om NVIDIA har postet noen oppdateringer på nettsidene sine.

Les mer om ForceWare Multimedia hos NVIDIA.

(Kilde: NVIDIA)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen