NVIDIA diskuterer SoundStorm


SoundStorm kommer ikke tilbake til nForce - enda

NVIDIAs integrerte lydbrikker kommer ikke tilbake i nForce4-brikkesettet, til tross for et enormt press fra forbrukere verden over. Ifølge et brev fra NVIDIAs brikkesett-sjef til The Inquirer i dag, er teknologien derimot langt fra død:

- Vi tar tilbakemeldingene fra kundene våre på alvor, og det gleder oss veldig å se at SoundStorm-teknologien vår blir satt såpass pris på, skriver NVIDIAs Drew Henry. Selv om vi har valgt å ikke ta SoundStorm med i nForce4-brikkesettet, kommer vi til å inkludere lydteknologien vår i fremtidige produkter.

Ironisk nok kan SoundStorm være et offer av nForce-brikkesettets enorme suksess. Etter å ha oppnådd en dominerende posisjon på markedet i løpet av få år, kan tanken til NVIDIA være at det ikke lenger trenger den "ekstra" drahjelpen fra de integrerte lyd- og grafikkbrikkene.

Selv om Henry ikke vil fortelle The Inquirer noe om hvilke fremtidige produkter han tenker på, har det lenge versert rykter om at NVIDIA kanskje planlegger et eget, frittstående lydkort.

Selskapet takker videre i brevet for mottakelsen av nForce4-plattformen, og gleder seg over å være tilbake som entusiastenes valg - selv om mange vil si at det gjenstår å se om akkurat den konklusjonen holder mål.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen