(Bilde: Varg Aamo, Hardware.no)

Nvidia vil være med – her er den helt nye GeForce-driveren

Har lansert den første som er godkjent for Windows 8.1.

Tidligere denne uken kom skjermkortprodusenten AMD på banen med en splitter ny driver for å sikre god ytelse i Windows 8.1, som snart slippes løs til massene. Og selv om Nvidia-leiren kanskje ikke akkurat har stått med lua i hånden ennå, er det jo greit at Nvidia nå følger hakk i hel.

Deres nye WHQL-sertifiserte driver ble lagt ut for nedlasting i går kveld. Driveren skal sørge for at de som tar steget opp fra tidligere Windows versjoner og over på Microsofts nyeste, får en silkemyk opplevelse når de fyrer i gang favorittspillet sitt den 17. oktober.

Ytelsesforbedringer

Av høydepunktene denne gangen finner vi økt ytelse i en rekke store titler. Til sammenligning fra forrige stabile driver kan man oppnå opptil 19 prosent bedre ytelse i bilspillet «Dirt: Showdown».

Formel 1-spillet F1 2012 skilter med en økning på hele 11 prosent flere bildeoppdateringer, og Tomb Raider nevnes også med sine mer sparsommelige seks prosents forbedring. Diverse andre ytelsesforbedringer nevnes også, uten at Nvidia spesifiserer hvilke titler dette gjelder.

For de som skulle ruge på flere skjermkort kommer den nye driveren også med SLI-profiler for «Splinter Cell: Blacklist» og «Batman: Arkham Origins».

Av andre interessante nyheter finner vi støtte for strømming av spill til Nvidias håndholdte spillkonsoll, Shield. I tillegg kommer bedre støtte for Ultra-HD-skjermer, for de som skulle sitte på modell av slikt kaliber.

Den nye driveren støtter skjermkort fra GeForce 400-serien og nyere, og kan så klart også nytes av de som sitter på Windows Vista eller senere. GeForce 327.23 er navnet, og den kan hentes hos Nvidia.

Windows 8.1 er like om hjørnet:
Vi har sett på de største endringene i Microsofts nyeste operativsystem >>

(Kilder: Tech PowerUp, Nvidia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen