Nvidia-toppmodell kjørt på slanker'n

Nvidia-toppmodell kjørt på slanker'n

Det er mye spennende på trappene av GeForce GTX 680-varianter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det var et solid trøkk på Nvidias GeForce GTX 680 i forrige uke, men den store forskjellen fra produsent til produsent var ikke tilstede. Ved en lansering bruker alle referansedesignen, det eneste som skiller produsentene er stort sett klistremerkene på selve kjøleren. Derfor er det litt ekstra spennende med de kortene som kommer utover, for der har produsentene fått anledning til å utfolde seg.

Tweaktown.com

Lekker design fra Gainward

Gainward er først ut med sitt Phantom. Kortet ser ut som det er passivt kjølt, men her har de ikke gjort annet enn å pakke den digre kjøleribben rundt de to viftene på innsiden.

Ekstra tynt fra Galaxy

weibo.com/alexlamgalaxy

Galaxy prøver seg på en annen variant. Her har de slanget ned kjøleren slik at hele kortet skal få plass i et enkelt spor. Kortet ser tilsynelatende lengre ut enn referansekortene, noe som nok innebærer at deler av kjøleløsningen er flyttet ut til siden. Kortet er enn så lenge en prototype og det er godt mulig man må senke frekvensene noe. Kortet utnytter trolig muligheten man har i Kepler-arkitekturen til å sette ønsket maksimalt effektforbruk.

Supreme Edition fra Zotac

Expreview.com

Zotac prøver seg på en annen tilnærming. Her er det valgt komponenter fra øverste hylle og selve kretskortet er vesentlig større enn referansekortet. Zotac har i tillegg økt til en sekspins og en åttepins strømtilkobling, slik at man har litt ekstra krefter å leke med. En egen overklokkingsmodul har de også fått plass til, på baksiden av kortet. Enn så lenge finnes dette bare i Kina, men vi har fått lovnader om en melding fra Zotac dersom kortet kommer til Europa.

(Kilder: Tweaktown, XPReview)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen