(Bilde: Nvidia)

Nvidia tar skylda for enorme kornsirkler i California

Gårdseieren visste ikke at åkeren hans ble brukt til PR-stunt.

Rett før jul dukket det opp en samling enorme kornsirkler ved byen Salinas i California, og ingen ante hvem som sto bak dem. I dag slapp Nvidia en splitter ny mobilprosessor med 192 grafikkjerner ombord, og avslørte i samme slengen at kornsirklene hadde vært et digert PR-stunt for å promotere deres "utenomjordelige teknologi".  

Lignet på databrikke

I ettertid er det ikke vanskelig å se koblingen til Nvidias nye brikke. Da kornsirklene først dukket opp sa mange at de lignet på en databrikke, men ingen skjønte hvorfor tallet 192 var skrevet så mange steder i blindeskrift rundt i kornformasjonen. Nå som det har vist seg at Tegra K1-prosessoren til Nvidia har 192 kjerner, gir det hele litt mer mening. 

Scott Anthony, Eieren av åkeren, hevder han ikke visste noe om PR-stuntet til Nvidia. Han leide inn private sikkerhetsvakter for å holde folk unna åkeren sin da kornsirklene ble oppdaget, og valgte etterhvert å pløye over hele "kunstverket". 

Under kan du se video av både det som angivelig var den første avsløringen av kornsirklene, samt Nvidias lille filmsnutt om hvordan de lagde dem: 

Glad i sprelske PR-stunt? 
Russisk automat spytter ut gratisbilletter for 30 knebøy »

(Kilde: Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen