Nutel kills your bill

Nutel kills your bill

Annonsør­innhold
Les hele saken »
I løpet av sommeren og høsten har Nutel lansert flere mobilabonnement, og med KillBill tar selskapet virkelig opp kampen om prisbevisste mobilkunder.

- Vi er stolte over å kunne levere landets billigste mobilabonnement. Samtidig ønsker vi å si sterkt i fra om at forbrukerne må være mer observante i sin mobile hverdag, sier Siri Wormdahl, salgs- og markedsdirektør i Nutel.

Med KillBill tilbyr Nutel landets billigste mobilabonnementet for nordmenn som bruker mobiltelefonen i snitt 20 minutter i uka og sender 18 tekstmeldinger.

- Vær bevisst
Det koster ingenting å etablere KillBill, og abonnementet har ingen bindingstid. Månedsavgiften på 79 kroner gir 90 ringeminutter og 80 tekstmeldinger inkludert hver måned. Deretter er ringeprisen 79 øre minuttet og SMS-prisen 39 øre.

- Vi ønsker å bevisstgjøre norske forbrukere, slik at flere kan unngå å bli sittende med rådyre mobilabonnement og lange bindingstider, sier Wormdahl til Mobilen.no.

Hun mener selskapet med lanseringen av KillBill sender ut et tydelig signal om at Nutel skal være blant de aller billigste alternativene for folk flest.

Får konkurranse
For billigst er det ikke sikkert de kommer til å være så lenge. OneCall har tidligere gått ut med at de alltid skal være billigst, og Wormdahl tror One Call vil være de første til å svare i priskrigen.

Og ganske riktig lover OneCall at de skal svare på Nutels nye abonnement.

- Vi har sagt at vi skal være billigst på Telepriser.no, og den plassen skal vi ta tilbake også denne gangen. Vi tar i bruk de virkemidlene vi kan for å beholde plassen, sier salgs- og markedsdirektør Thomas Sandaker i OneCall til Mobilen.no

Nutel lar seg ikke skremme, og sier de kommer til å strekke seg så langt de kan for å ha konkurransedyktige priser.

- Vi synes deg er gøy å se hvor god respons vi har fått på KillBill etter at vi havnet øverst på Telepriser, og kommer til å gjøre mye for å bli liggende i toppen, sier Wormdahl.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen