(Bilde: NSB/Rune Fossum)

NSB rullet ut nye apper

Nå kan du for eksempel fikse refusjon på din egen billett - "uten spørsmål".

Nå kan du selv avbestille billetten og få refundert beløpet.
Nå kan du selv avbestille billetten og få refundert beløpet.

NSB har nå lansert nye versjoner av appen sin til Android og iOS, og rullet ut en app til Windows Phone i samme slengen.

Ifølge mobilhandelsjef Thang Manh Tran har NSB fått inn mange innspill fra brukerne på hvordan de kan gjøre tjenesten bedre. Han sier derfor at han er sikker på at versjonen som nå er ute vil være i tråd med deres behov og ønsker. Blant annet kan di nå ordne refusjon av billetten på egenhånd dersom du ønsker å avbestille.

– Refusjon har alltid vært en utfordring for kundene der de må oppsøke eller ringe oss for å få billetten refundert. Nå kan kundene enkelt med noen tastetrykk, avbestille og få pengene tilbakeført til sin konto, uten videre spørsmål fra NSB, sier Tran.

En annen ny funksjon er at du kan få automatisk varsling på mobilen før månedskortet ditt går ut, dersom du selv ønsker det.

– Ønsker du denne tjenesten, blir du varslet tre dager før periodebilletten utløper, og kan med to tastetrykk fornye periodebilletten din på mobilen, sier NSBs mobilhandelsjef.

– Endelig Windows Phone

Windows Phone-versjonen.
Windows Phone-versjonen.

Windows Phone-versjonen av NSB er omsider klar. Denne er litt begrenset sammenlignet med Android- og iOS-versjonen. Du kan for eksempel ikke kjøpe enkeltbillett, slik som med de andre versjonene.

– Endelig har vi en Windows plattform på plass. I første versjon kan man sjekke om toget er i rute og selvfølgelig kjøpe periodebillett i appen, avslutter Tran.

Last ned den nye NSB-appen til:

(Kilder: NSB)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen