Norwegian halverer utenlandspriser

Norwegian halverer utenlandspriser

Tilbyr priskutt til Talkmore-kunder som flyr med Norwegian.

Norwegian har som lavprisselskap vært med på å presse ned prisene på flybilletter. Nå vil de gi sitt bidrag til at også mobilprisene går ned. Fra tidligere har selskapet utgitt en app (Call Norwegians Sky Call) som lar deg ringe med smartmobilen i et Wi-Fi-nettverk, også om bord på fly.

Kun Talkmore

Denne gangen dreier det seg om et samarbeid med operatøren Talkmore. Reiser du til utlandet med et Norwegian-fly, vil du få halv pris på mobilbruken under hele oppholdet.

– Med en halvering av prisene blir de langt mer akseptable for våre kunder, sier Stephen Parsli, ansvarlig for Norwegians nye mobiltilbud.

– Vi vet at dette bidrar til å løse et stort problem for mange, enten det er familier på ukesferie, pensjonister som er 6 måneder i Spania eller de som er på en kort helgetur. Nå kan man spare tusenvis av kroner når man reiser. De som ikke har Talkmore fra før kan lett å bytte leverandør ved å fylle ut en bestilling på internett, sier Parsli.

Parsli forteller at reisende med Norwegian får en SMS-kode de må sende inn for å aktivere rabatten.

Halvparten av hva

Når Norwegian lover halverte ringepriser i utlandet, så holder de ord, i alle fall om vi tar utgangspunkt i EUs pristak. EU har bestemt hvor mye operatørene kan ta seg betalt for at du bruker mobilen din i et fremmed mobilnett, og de fleste operatører har lagt seg på et prisnivå tett opp mot hva de har lov til.

Prisen du betaler for å bruke mobiltelefonen med Norwegian er godt under halvparten av dette.

Lokalt SIM-kort

Skal du være lenge i utlandet kan det likevel være lurt å sjekke om det finnes enda rimeligere alternativer. For eksempel kan det være mye å spare på å kjøpe lokalt SIM-kort, særlig om du har en smartmobil og planlegger å bruke mobiltelefonen til mer enn bare å ringe eller sende tekstmeldinger med.

Les også: Post- og teletilsynet tror minuttpris er avleggs og Chess lanserer "FriBRUK"

Lurer du på hvilket abonnement som er billigst? Sjekk Ringepriser nå

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen