Norton Online Backup oppgraderes

Symantec lanserte i april i fjor løsningen Norton Online Backup for nettbasert sikkerhetskopiering, og er nå klar med en oppgradert versjon, og blant nyhetene er forenklet fildeling.

Norton Online Backup 2.0 har støtte for Windows og Mac for opptil fem datamaskiner, som kobles sammen via en sentral konto. Brukerne kan dele dokumenter med andre og overføre filer mellom maskinene, uansett hvor de befinner seg. Det skal være mulig å lage lenker til filer man ønsker å dele med andre brukere.

Videre har den nye versjonen forbedret funksjon for filmigrering, som gjør det enklere å overføre filer når man skifter ut PC-en, eller skal overføre mellom datamaskiner i huset. Den har avansert søkefunksjon med mulighet for søk i sikkerhetskopier på navn, dato, størrelse og filtype. "Open file backup" er en funksjon som skal sørge for at siste versjon av en fil alltid lagres, selv om den er åpen.

Norton Online Backup 2.0 har 90-dagers versjonshåndtering, det vil si at tidligere versjoner av sikkerhetskopierte filer lagres i opptil 90 dager, slik at eldre versjoner kan tas frem ved behov.

Pris og tilgjengelighet

Norton Online Backup 2.0 skal være tilgjengelig hos forhandlere, og på Symantecs nettbutikk. Produktet vil oppdateres automatisk for eksisterende abonnenter i løpet av de neste ukene.

Anbefalt utsalgspris for Norton Online Backup er 349 NOK, og det inkluderer 25 GB lagringsplass på nettet for opptil fem datamaskiner. Ytterligere lagringsplass kan kjøpes ved behov.

Detaljene rundt Norton Online Backup finner du på symantec.com.

(Kilde: Symantec)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen