Norton 360 versjon 2 klar

Sikkerhetsselskapet Symantec har lansert sikkerhetspakken Norton 360 i versjon 2. Blant nyhetene er ekstra beskyttelse mot nye trusler på nettet, som tilfeldige nedlastinger eller som utnytter svakheter og hull i programmer. Pakken inkluderer nå også muligheten til å ta sikkerhetskopi til iPod, Blu-ray og HD-DVD.

Norton 360 er en sikkerhetspakke med antivirus, brannmur, antispion, inntrengingsdetektering og SONAR-teknologi mot trusler på nettet. SONAR analyserer prosesser og kode fra Internett og blokkerer dem som ligner typisk angrepskode.

Norton 360 skal beskytte brukeren når de for eksempel bruker nettbank eller handler på nett. Dette gjøres blant annet gjennom et eget hvelv i programvaren, hvor personlige og konfidensiell informasjon kan lagres sikkert.

Pakken har også såkalt Norton Identity Safe - en funksjon som støtter automatisk skjemautfylling og automatisk innlogging til nettsteder brukeren kjenner og godkjenner. Ukjente eller utrygge nettsteder får ikke tilgang til denne informasjonen.

Pris og tilgjengelighet

Du finner laveste pris på Norton 360 2.0 i vår prisguide.

Symantec feirer forresten 25-års-jubileum i disse dager, og i den anledning gis 25 prosent rabatt på Norton 360 - les mer.

Bedre enn sitt rykte?

Programvare fra Norton har slitt med et dårlig rykte blant entusiastene. Programvaren er kjent for å bruke mye systemressurser - og ikke minst være vanskelig å avinstallere. Det er uklart om også den nye Norton 360-utgaven sliter med de samme problemene.

Les pressemeldingen fra Symantec.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen