Norton 360 skal oppdateres

Sikkerhetsselskapet Symantec vil om noen få uker slippe prøveversjonen av en oppdatert versjon av programpakken Norton 360 - versjon 2.

Blant nyhetene er sikkerhetsfunksjon som skal kunne beskytte PC-en mot skadelig programvare som prøver å installere seg selv via nettsider. Den skal også ha beskyttelse mot identitetstyveri.

Den nye Norton 360-versjonen skal få en smart brannmur som skal kunne oppdage mistenkelige endringer i PC-en. Dette skal være mulig med en oppgradert "Symantec Online Network for Advanced Response" (SONAR)-teknologi.

Den oppgraderte "SONAR"-teknologien er allerede på plass i Norton Internet Security 2008, men i Norton 360 skal den visstnok være ennå mer brukervennlig.

Videre skal man med Norton 360 versjon 2 kunne sikkerhetskopiere filer til enheter som iPod eller Blu-ray-plater.

Prisen for Norton 360 versjon 2 skal ifølge nettstedet PC World.com ligge på samme nivå som dagens versjon. Se etter dagens laveste pris i vår prisguide.

Har slitt med ryktet

Programvare fra Norton har slitt med et dårlig rykte blant entusiastene. Programvaren er kjent for å bruke mye systemressurser - og ikke minst vanskelig å avinstallere. Det gjenstår å se om den nye Norton 360-utgaven kan gjøre noe med dette.

Den nye Norton 360-versjonen skal etter planen lanseres mot slutten av mars neste år.

(Kilde: PC World.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen