Norton 2011 lansert

Symantec lanserer nye utgaver av sikkerhetsprodukter for hjemmebrukere: Norton Antivirus 2011 og Norton Internet Security 2011.

Gratisverktøy

Samtidig med Norton 2011 lanseres et nytt gratisverktøy, Norton Power Eraser, som er utviklet for å identifisere og eliminere de mest aktuelle truslene, som falske antivirus eller "scareware".

Andre gratisverktøy fra Norton er Norton Safe Web, Norton Safe Web for Facebook og Norton Online Family.

Norton Antivirus 2011 og Norton Internet Security 2011

Produktene byr blant annet på følgende funksjoner:

  • Omdømmebasert sikkerhet som skal kunne identifisere og stoppe nye skadelige programmer.
  • System Insight 2.0 overvåker alle applikasjoner som kjører, og gir beskjed til brukeren dersom et program bruker for mye systemressurser.
  • Download Insight 2.0 gir omdømmebaserte beskyttelse, og undersøker nedlastede filer for mulige sikkerhetstrusler før den kan kjøres.
  • SONAR 3 skaper et beskyttelsesnivå som er basert på filenes tidligere oppførsel. Det skal gi beskyttelse mot nye typer trusler.
  • Norton Bootable Recovery Tool gjør det mulig å fortsette å bruke PC-en i sikker modus, dersom et system er blitt alvorlig smittet. Nytt i denne utgaven er også Norton Bootable Recovery Tool wizard som automatisk lager en enhet gjennom CD/DVD/USB som kan restarte PC-en raskt og enkelt.

Nytt brukergrensesnitt

Det nye brukergrensesnittet i Norton 2011 organiserer sikkerhetskontroller, innstillinger og informasjon om beskyttelse og ytelse, og skal være enklere enn i tidligere Norton-versjoner. Nytt i 2011-versjonen er også Norton Protection Map, som gir informasjon om identifiserte trusler i sanntid.

Pris og tilgjengelighet

Norton Internet Security 2011 og Norton AntiVirus 2011 er tilgjengelig nå i Symantecs nettbutikk, og hos forhandlere fra 20. september.

Anbefalt pris for Norton Internet Security 2011 er 699 NOK for opptil tre datamaskiner i ett år. Anbefalt pris for Norton AntiVirus 2011 er 649 NOK for opptil tre datamaskiner i ett år.

Norton 2011-produktene støtter Windows XP, Vista og Windows 7.

(Kilde: Symantec)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen