Norske Ezmo med gratis musikkspiller

Ezmo Mobile Player er utviklet ved hjelp av Flash Lite, noe som betyr at det foreløpig er et begrenset antall mobiltelefoner som har støtte for programmet. Men har du for eksempel en Nokia N95 kan du teste tjenesten allerede nå. 

Deling
Ezmo-spilleren er gratis, og gjennom selskapets nett-tjeneste kan hvem som helst laste opp og spille av musikksamlingen sin via Internett. I tillegg kan du dele musikksamlingen din med inntil ti av dine venner.

Nokia-eiere kan surfe med mobilen til en egen nettadresse (m.ezmo.com) og logger seg inn med brukernavn og passord. Deretter kan de streame musikken direkte til mobilen. Du trenger ikke noe minnekort i mobilen, siden musikken er lagret på en server. Men vil du ha en brukbar lytteropplevelse trenger du en mobiltelefon med EDGE, 3G eller WLAN. 

Bruker du mobilnettet bør du sjekke hva du må betale for dataoverføring. Om du bruker WLAN eller har et abonnement med fast datapris så er det bare å streame i vei. 

Utløser kjøp
Ezmo har tro på at tjenesten vil øke salget av musikk. Når du kan høre en hel låt fra samlingen til en venn, så er det større mulighet for at du liker låta og kjøper den til din egen samling, hevder Ezmo.

Ezmo-konseptet består av tre elementer – lagring, lytting og deling. Fra i dag kan du altså lytte også fra mobiltelefonen.

Det er selskapet Fast Search & Transfer som eier Ezmo. Det borger for at det skal være enkelt finne frem i platesamlingen du har på nettet.

Du kan prøve tjenesten på www.ezmo.com.

Les også:
- Ny nettleser gir flash på mobilen
- Mobilmusikk også til Norge
- Slik er Nokias gratismusikk

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen