Norske Bipper med millionavtale

Trebarnsmoren Silje Vallestad er grunnlegger og daglig leder i Bipper Communications, og selskapets tjeneste er den første kommersielle anvendelsen i Europa av Motorola Networks iSIM applikasjonsplattform.

Bipper skal gi barn en tryggere mobil hverdag, gjennom en nettbasert mobilportal som gjør at foreldre kan bestemme hvordan barnet skal kunne bruke mobiltelefonen.

Motorolas nye iSim-plattform gjør det mulig å ta i bruk en hvilken som helst mobiltelefon på en rekke nye, innovative måter. Bipper er først ut i verden med å ta i bruk den nye plattformen. iSim et supertynt sim-kort som klistres under det vanlige sim-kortet fra mobiloperatøren.

- Gjennom det tynne ekstrasimkortet og en portal på internett vil foreldre kunne ha oversikt over og definere hvordan de yngste barna skal bruke telefonen. Foreldrene kan styre med hvem, når og hvor mye barna får bruke mobilen. I tillegg inkluderer Bipper en trygghetsalarm og en lokaliseringstjeneste, sier Vallestad til Nettavisen.

Foreldrekontrolltjenesten fra Bipper vil hjelpe foreldre å bestyre barnas godkjente nummerliste via Bippers nettside. Foreldrene kan dermed overvåke barnets mobiltelefonbruk gjennom en brukervennlig nettside og holde rede på blant annet hvem de kommuniserer med, hvor mye de bruker mobiltelefonen og når de bruker den. Bipper tilbyr også sikkerhetsalarm og en lokaliseringstjeneste, og hele nettportalen er integrert mot sosiale nettverk.

Bippers iSIM-applikasjon lanseres først i Bulgaria og Norge i 2010, for deretter å bygges ut over resten av EMEA. Tjenesten er også planlagt lanserte i Nord-Amerika i løpet av året

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen