Norsk Windows Media Center snart klar

Førstkommende lørdag kommer den norske utgaven av Windows Media Center. Dette er en Windows XP-versjon som er spesielt tilpasset multimediabruk og skal være godt egnet for PCer som kan fungere som et underholdningssenter i stua. En slik PC kan blant annet levere underholdning via Internett.

Den engelske utgaven av denne spesielle Windows XP-versjonen har vært tilgjengelig i en del år allerede, men salget har foreløpig vært tregt i USA og England. Forklaringen er sannsynligvis høy pris - en PC som skal være egnet for denne typen Windows vil koste rundt 10 000 kroner eller mer.

Microsoft skal også slippe oppdateringen Update Rollup 2 for Windows XP Media Center Edition 2005, men den skal foreløpig være tilgjengelig kun for MSDN-abonnenter. Dette skal visstnok ikke være den helt store oppdatering fordi Microsoft skal sette større fokus på Media Center i Windows Vista enn i Windows XP. Oppdateringen skal gjøre det enklere å få tilgang til filmer og annet multimediainnhold via Internett. Dette skal være mulig med avtaler som Microsoft har gjort med flere leverandører innen underholdning.

Kilde: digi.no, windowsitpro.com, betanews.com

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen