Norsk verdensnyhet

Nedlasting av ringetoner til mobiltelefoner har vært en enorm suksess fra første stund. Selv da mobiltelefonene ikke kunne produsere annet enn enstemte pipelyder var det mange som var villige til å betale for tjenesten.

Men selv om mobiltelefoner med Windows operativsystem har vært i stand til å utføre de fleste kommunikasjonsoppgaver, så har det ikke eksistert noe billingsystem som gjør det mulig med såkalte micropayments – kjøp der nedlastinger blir belastet mobilregningen din.

Sertifikat
Løsningen Smartmobil har utviklet krever at du installerer et sertifikat på Windowsmobilen din. Deretter kan du laste ned ringetoner i MP3-format til 15 kroner stykket.

Løsningen er i grunnen ganske enkel. Når du laster ned en musikkfil sender telefonen en SMS i bakgrunnen (denne betaler du ikke for). SMS-en identifiserer deg som bruker slik at operatøren kan belaste deg for tjenesten du kjøper. Siden telefonen identifiserer seg med SMS kan du også laste ned ringetonene (senere ganske sikkert også annet innhold) via WLAN, dersom du har en mobil med støtte for dette.

Du finner ringetonene til din Windowsmobil på ringtones.smartmobil.no

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen