Norsk utgave av Live.com

Alternativ tekst mangler

Microsoft har nå sluppet en del av sine tjenester i Windows Live-serien på norsk, og i den forbindelse tatt i bruk domenet Live.no.

Windows Live er nettbaserte tjenester som er en videreutvikling av dagens MSN-tjenestene, men Windows Live er ikke ment å erstatte MSN.

Hensikten med Windows Live er i følge Microsoft at det er brukeren selv som i større eller mindre grad styrer tjenestene. Brukerne får tilgang til lokalnyheter, værmelding, riksnyheter eller siste nytt fra utenlandske aviser via RSS-lenker.

Live.no skal fungere som en oppstartside hvor ulike tjenester skal være tilgjengelige på ett sted sammen med brukerens kontaktliste, e-posttjeneste, lynmeldingstjeneste, tilgang til blogger og gratis skanning av PC-en med OneCare-sikkerhetstjenesten.

Foreløpig er følgende tjenester tilgjengelige via Live.no:

  • Søketjenesten Live Search
  • RSS-lenker til lokale og internasjonale nyhetskilder.
  • MSN Video
  • MSN Shopping
  • Tidsoversikt rundt om i verden
  • Væroversikt rundt om i verden
  • Tilgang til sikkerhetsskanneren Windows Live OneCare
  • Tilgang til e-post

Du kan konfigurere din norske Windows Live-startside ved å besøke nettsiden live.no, og klikke videre på Tilpass hjemmesiden. Her kan du velge blant ulike kategorier som Start, Nyheter, Sport og Underholdning. For å gå videre kan du klikke på Neste.

Dersom du får opp den engelskspråklige utgaven når du besøker Live.no, kan du eventuelt skrifte til den norske språkversjonen via lenken Options øverst til høyre på siden, og velge Norsk (Norge) fra listen og lagre valget med Save-lenken nederst på siden.

(Kilde: Microsoft Norge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen