Norsk spill på PlayStation Network

Det er spillproduksjonsselskapet Ravn Studio  i samarbeid med Gamoola som lager det nye spillet Snakeball på oppdrag av Sony for konsollen PlayStation 3.

- Gamoola-gutta har utviklet et enkelt men genialt og utrolig fengende spillkonsept. Jeg tror Snakeball vil slå an hos mange forskjellige typer spillere, skriver produsent Tinka Town i pressemelding.

Bygger på klassiker
Spillet henter inspirasjon fra klassikeren ”Snake” med slanger som vokser, og du skal fange kuler som så skal plasseres i et målområde midt på brettet.

Underveis får man sjansen til å slå motstanderen på halen eller angripe dem med en rekke våpen. Samtidig må man selvfølgelig passe på seg selv.

- Spillet har en veldig vid målgruppe som de fleste arkadespill, og det vil kunne feng både unge og gamle, sier Town.

Du kan delta i spillet både alene eller mot andre. I flerspillermodusen kan opptil 8 spillere delta samtidig og en runde vare fra fem minutter og utover. Utviklerene håper spillet vil appellere til de som ikke har tid til å spille i flere timer av gangen, men som gjerne spiller det samme spillet flere ganger om igjen.

Første norske PSN spill
”Snakeball” er det første norske spillet som blir lansert for PlayStation Network. Town mener dette er et stort steg både for Ravn Studio og norsk spillindustri generelt.

- Mye av teknologien vi bruker i snakeball bruker vi også i andre spill, og den kontakten vi får med Sony er kjempespennende for senere samarbeid, sier Town som regner med at det vil komme andre spennende utgivelser senere.

Lanseres trolig til høsten
Spillet tar i bruk mange av PlayStation 3 sine forskjellige funksjoner som Eye-kameraet og Six-axis kontrollen.

Spillet vil bli lansert for publikum i løpet av høsten og det vil da kunne lastes ned direkte til konsollen. Prisen for spillet er ennå ikke klar, men noe av formålet med PlayStation Network er å kunne tilby billigere nedlastbare spill. Trolig vil prisen da bli billigere enn det du vanligvis må ut med for et spill i en butikk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen