Norsk smartmobil

De to norske selskapene har begge store internasjonale prosjekter på gang, men kunne nøye seg med å gå tvers over gangen i bygget hvor de begge holder til i Oslo for å undertegne avtalen.

Ettersom de to selskapene begge jobber med mobiler inngår de nå et strategisk samarbeid hvor Operas nettleser og Trolltechs Linux-baserte applikasjonsmiljø Qtopia kombineres i en ny smarttelefon fra ZTE.

Komplett produkttilbud
Nettleseren til Opera skal sys sammen Linux-plattformen til Trolltech, slik at de får et enda bedre produkt å tilby enn de har hver for seg. De skal også samarbeide om markedsføring og salgsopplæring.

- Et samarbeid med Trolltech er rett og slett veldig smart, sier Jon S. von Tetzchner i Opera. Sammen kan vi bruke våre kombinerte styrker og presentere et mer komplett produkttilbud til markedet, sier han.

ZTE, Kinas største produsent av telekommunikasjonsutstyr og trådløse løsnigner, har stor tro på e3-smartmobilen som nå kommer med Opera og Qtopia, og sier denne vil ha stor betydning i det kinesiske markedet.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen