Norsk Myspace på mobilen

For Netcom har nå lansert en norske mobilversjonen av det som mange vil kalle det opprinnelige sosiale nettverket, Myspace. Tjenesten er tilgjengelig eksklusivt for Netcom sine kunder og er å finne på selskapets mobile internettportal, Surfport.

- Kundene våre ønsker tilgang til sosiale medier uavhengig av tid og sted, og Netcom ønsker å gjøre flest mulig av disse tjenestene tilgjengelig på mobilen. En norsk mobilvarian av Myspace har vært etterspurt, og vi håper at tjenesten blir tatt godt imot blant kundene våre, sier innholdssjef Marius Halle i Netcom i en pressemelding.

Fra PC til mobil
Selskapet har tidligere i år gjennomført en undersøkelse som viser at PC-vanene til norske bruker beveger seg mer og mer over på mobilen.

- Sammensmeltningen av internett og mobiltelefonen akselererer i takt med utbyggingen av turbo-3G, samtidig som flere funksjoner og tjenester som hittil har vært PC-baserte beveger seg over på mobilen. Dette gjør seg gjeldende både på jobb og i fritiden, og ønsket om tilgang til sosiale medier via mobilen er et godt eksempel på utviklingen, sier Halle.

Mange bruker Facebook
Innholdssjefen i Netcom kan også fortelle at mellom 1.000 og 2.000 nordmenn har installert Facebook på mobilen sin, skriver Teleavisen. Dette lar dem sende bilder direkte til Facebook-siden sin fra mobilen.

Hos Djuice kan de også fortelle at sosiale nettverk er populært på mobilen. I løpet av de tre første månedene i år har de 33.500 brukerene som har installert Facebook-programmet lagt igjen over 800.000 sidevisninger via mobilen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen