Norsk forhandler av Really Right Stuff

- På verdensbasis er det en håndfull forhandlere som har fått lov til å distribuere Really Right Stuffs (RRS) produkter, skriver Arne Eid hos Kikkertspesialisten i en epost til Akam.

20 år etter selskapet så dagens lys i USA er RRS endelig representert i Norge med en norsk forhandler. Produsenten av kameratilbehør som kulehoder og hurtigfesteplater har lenge vært populær blant kameraentusiaster.

RRS BH-55 PCL skal holde 23 KG på plass. FOTO: Produsenten.
RRS BH-55 PCL skal holde 23 KG på plass. FOTO: Produsenten.

Frem til nå har eneste måte å få tak i RRS produkter vært å bestilt fra USA. I slutten av forrige måned ble det derimot klart at Kikkertspesialisten i Trondheim vil forhandle merket.

- Forhandlerne velger selv vareutvalg, og vi er ikke forpliktet til å føre hele det enorme sortimentet til RRS, skriver Eid. Han kan fortelle at Kikkertspesialisten vil lagerføre de mestselgende produktene, mens resten av sortimentet vil bli bestillingsvare.

RRS er mest kjent for sine egenutviklede stativhoder og hurtigfesteplater spesielt tilpasset kameramodellene. Du kan se hele utvalget av vanlige plater, og L-plater direkte på produsentens nettsider, eller altså besøke Kikkertspesialisten.

Les også: Er du hodeløs?

Les også: Et mye bedre bæresystem

Les også: Stå stille!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen