Dette er nytt i Stay-appen
Teknofil
(Bilde: V. Haugen, Teknofil.no)

Dette er nytt i Stay-appen

Norsk reise-app har fått hjelp av 1000 lokale ekspertguider.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Stay.com er en av relativt få norske apper som har blitt lagt godt merke til også utenfor Norges grenser. Det er en app som lar deg skreddersy din egen reiseguide i 150 byer over hele verden, med et smart offline-kart og tips fra lokale guider som sine største fordeler. 

Nå skriver selskapet i en pressemelding at de har bikket 1000 lokale ekspertguider, og at de har rullet ut en ny og oppdatert versjon av appen sin til iOS og Android.

Spis ekte pizza i Roma

Foto: Stay.com

Poenget med de lokale guidene er at du som bruker skal lettere finne frem til opplevelsene og severdighetene som det er verdt å få med seg. I pressemeldingen nevner selskapet for eksempel guiden The Best Pizza in Rome fra den lokalkjente pizzakjenneren Gabriele Valdes. Denne viser vei til pizza-restaurantene som italienerne selv spiser på, istedet for turist-pizzeriaene.

I Oslo er kjendiser som Arne Hjeltnes og Kari Traa blant ekspertene, henholdsvis for lunsj-steder og urban trening, men også folk som barista-verdensmester Tim Wendelboe og Gunnar Garfors, den eneste nordmannen som har besøkt samtlige land i verden.

I Bergen, den andre norske byen som Stay.com har tatt med, er det dessverre langt færre ekspertguider.

Ny app, nye funksjoner

Foto: Stay.com

Stay.com lanserer nå versjon 3.0 av appen sin. I den nye versjonen kan du blant annet gjøre smartere søk med en rekke filtre, som prisnivå, beliggenhet og så videre. Videre blir det nå mulig å lagre ekspertguidene som favoritter og gjøre dem tilgjengelig offline.

Det eneste vi stusser litt over, når de først laget søket smartere, er at det fortsatt ikke er mulig å søke etter et land. For mange ville det nok vært lettere å søke på «Italy» enn Palermo, Florence (Firenze) eller Bologna.

Last ned Stay.com (gratis): Android / iOS

De beste reise-appene (Amobil.no):
Skal du ut og reise bør du ta med disse appene på tur »

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen