(Bilde: V. Haugen, Teknofil.no)

Dette er nytt i Stay-appen

Norsk reise-app har fått hjelp av 1000 lokale ekspertguider.

Stay.com er en av relativt få norske apper som har blitt lagt godt merke til også utenfor Norges grenser. Det er en app som lar deg skreddersy din egen reiseguide i 150 byer over hele verden, med et smart offline-kart og tips fra lokale guider som sine største fordeler. 

Nå skriver selskapet i en pressemelding at de har bikket 1000 lokale ekspertguider, og at de har rullet ut en ny og oppdatert versjon av appen sin til iOS og Android.

Spis ekte pizza i Roma

Foto: Stay.com

Poenget med de lokale guidene er at du som bruker skal lettere finne frem til opplevelsene og severdighetene som det er verdt å få med seg. I pressemeldingen nevner selskapet for eksempel guiden The Best Pizza in Rome fra den lokalkjente pizzakjenneren Gabriele Valdes. Denne viser vei til pizza-restaurantene som italienerne selv spiser på, istedet for turist-pizzeriaene.

I Oslo er kjendiser som Arne Hjeltnes og Kari Traa blant ekspertene, henholdsvis for lunsj-steder og urban trening, men også folk som barista-verdensmester Tim Wendelboe og Gunnar Garfors, den eneste nordmannen som har besøkt samtlige land i verden.

I Bergen, den andre norske byen som Stay.com har tatt med, er det dessverre langt færre ekspertguider.

Ny app, nye funksjoner

Foto: Stay.com

Stay.com lanserer nå versjon 3.0 av appen sin. I den nye versjonen kan du blant annet gjøre smartere søk med en rekke filtre, som prisnivå, beliggenhet og så videre. Videre blir det nå mulig å lagre ekspertguidene som favoritter og gjøre dem tilgjengelig offline.

Det eneste vi stusser litt over, når de først laget søket smartere, er at det fortsatt ikke er mulig å søke etter et land. For mange ville det nok vært lettere å søke på «Italy» enn Palermo, Florence (Firenze) eller Bologna.

Last ned Stay.com (gratis): Android / iOS

De beste reise-appene (Amobil.no):
Skal du ut og reise bør du ta med disse appene på tur »

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen