(Bilde: EasyPark)

Norsk parkerings-app klar for Windows Phone

– Viktig for bedriftskundene, hevder EasyPark.

Microsofts Windows Phone har etablert seg som det tredje største operativsystemet for mobil etter Googles Android og Apples iOS, men ligger fortsatt langt bak de to sistnevnte. Likevel sier norske EasyPark at det er viktig å være tilstede også på denne plattformen:

– Vi er glade for å endelig tilby en Windows Phone-app. Den er svært etterlengtet, særlig fordi mange har jobbmobiler som bruker Windows som operativsystem. Det å slippe mynt og trege kortautomater kommer til å gjøre hverdagen enklere for alle som bruker bil i jobben, sier Christian Sæterhaug, leder for EasyPark i Norge, i en pressemelding.

Fjernstyr parkometeret

Med en EasyPark-konto, som kan aktiveres direkte i appen, er det mulig å betale for parkering på en rekke private og kommunale parkeringsplasser i Norge med mobilen. Windows Phone-appen har en GPS-funksjon som automatisk søker opp områdekoden for parkeringsplassen du har parkert på.

Dessverre er løsningen i utgangspunktet litt dyrere enn å betale på vanlig måte med kort eller mynt. Til gjengjeld kan du via appen fjernstyre hvor lenge parkeringen skal være gjeldende, slik at du ikke overbetaler. Med EasyPark får du også en digital kvittering som kan brukes som bilag.

EasyPark-appen blir tilgjengelig i Danmark, Finland, Italia, Østerrike, Spania, Australia og Tyskland, i tillegg til Norge.

Last ned EasyPark til Windows Phone her

Ute etter flere apper til Windows Phone? Her er våre anbefalte apper til alle plattformer »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen