Norsk nettside er verdens beste av sitt slag

Norsk nettside er verdens beste

Norsk nettside er verdens beste av sitt slag

Visit Norway høster internasjonal anerkjennelse.

Nettsiden til turistportalen Visit Norway kan nå skryte av å være verdens beste av sitt slag. Nylig vant siden en pris i det prestisjetunge Webby Awards – som ofte blir kalt Internetts svar på filmverdenens glamorøse Oscar-utdeling.

Visit Norway vant nemlig førsteplassen i kategorien "Best Home/Welcome Page", eller beste hjemmeskjerm/startside for deres 360-graders presentasjon av Geiranger.

Visit Norway vant prisen i konkurranse med 10 000 innsendte bidrag fra over 60 land.

Millionbesøk

– Vi er selvfølgelig svært stolte av å kunne kalle oss verdens beste hjemmeside. Kåringen viser at vårt arbeid på Visit Norway blir lagt merke til internasjonalt og er banebrytende innenfor sitt felt, sier Per-Arne Tuftin i det statseide Innovasjon Norge, som står bak driften av Visit Norway.

Presentasjonen av Geiranger gir deg muligheten til å zoome, snu og vende kameraet 360 grader på et massivt bilde av fjorden i Møre og Romsdal. Dermed får du et betydelig inntrykk av hvilken opplevelse det må være å besøke Geiranger.

Bildene på nettsiden ble først lanset i mai 2010. De ble en umiddelbar suksess og hadde over én million besøk i løpet av det første året. Making View AS står bak produksjonen av presentasjonen, og tok bildene ved hjelp av spesialkameraer og helikopter.

(Kilde: Webby Awards)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen