Norsk nettside er verdens beste av sitt slag

Norsk nettside er verdens beste

Norsk nettside er verdens beste av sitt slag

Visit Norway høster internasjonal anerkjennelse.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Nettsiden til turistportalen Visit Norway kan nå skryte av å være verdens beste av sitt slag. Nylig vant siden en pris i det prestisjetunge Webby Awards – som ofte blir kalt Internetts svar på filmverdenens glamorøse Oscar-utdeling.

Visit Norway vant nemlig førsteplassen i kategorien "Best Home/Welcome Page", eller beste hjemmeskjerm/startside for deres 360-graders presentasjon av Geiranger.

Visit Norway vant prisen i konkurranse med 10 000 innsendte bidrag fra over 60 land.

Millionbesøk

– Vi er selvfølgelig svært stolte av å kunne kalle oss verdens beste hjemmeside. Kåringen viser at vårt arbeid på Visit Norway blir lagt merke til internasjonalt og er banebrytende innenfor sitt felt, sier Per-Arne Tuftin i det statseide Innovasjon Norge, som står bak driften av Visit Norway.

Presentasjonen av Geiranger gir deg muligheten til å zoome, snu og vende kameraet 360 grader på et massivt bilde av fjorden i Møre og Romsdal. Dermed får du et betydelig inntrykk av hvilken opplevelse det må være å besøke Geiranger.

Bildene på nettsiden ble først lanset i mai 2010. De ble en umiddelbar suksess og hadde over én million besøk i løpet av det første året. Making View AS står bak produksjonen av presentasjonen, og tok bildene ved hjelp av spesialkameraer og helikopter.

(Kilde: Webby Awards)

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen