Norsk avtale for Nokia Comes With Music

Norsk avtale for Nokia Comes With Music

For bare et par dager siden kunne vi fortelle at det ser ut til å drøye med å få Nokia Comes With Music til Norge. Nokia har prioritert utbygging i Australia og Singapore før USA, Latin-Amerika og utvalgte europeiske land.

Nå er det imidlertid inngått en avtale mellom Nokia og norske Tono som skal bringe tjenesten til Norge. Dette er en av en serie paneuropeiske avtaler som nå har blitt inngått mellom den finske mobilprodusenten og rettighetsorganisasjonene.

- Tono har gjennom de siste måneder forhandlet med Nokia, og jeg kan bekrefte at partene nå i dag har kommet til enighet om rammene for en helt ny type avtale for det norske og europeiske marked, sier administrerende direktør i Tono, Cato Strøm, i en pressemelding.

Ingen dato
Selv om Nokia nå i praksis har fått tillatelse til å rulle ut Comes With Music i Norge er det ikke kommet noen detaljer som tyder på at en lansering er nært forestående. Slik det ser ut nå er det mest sannsynlig med en lansering i andre halvdel av 2009.Selv om Nokia ikke er klare for lansering er det uansett hyggelig å se at rettighetsorganisasjonene nå er med. En lang periode virket det som om mange av disse kjempet med nebb og klør mot ny teknologi. Nå har de tydeligvis innsett at det er en ny digital hverdag, og er villige til å prøve andre løsninger.

- Tono går med dette nye veier, og er stolte over å kunne presentere en fremtidsrettet, brukervennlig og proaktiv avtale som både vil sikre våre medlemmer en rimelig betaling for deres musikk, samtidig som at brukerne får en enkel og ubegrenset adgang til musikken, sier Strøm videre.

Spennende tjeneste
Nokia Comes With Music er en spennende musikktjeneste som gir brukerne gratis tilgang til å laste ned musikk ubegrenset til mobil eller PC. Tilgangen til å laste ned ny musikk så lenge bindingstiden på telefon løper. Etter at denne perioden er over beholdes all musikken.

Hvorvidt det er snakk om gratis tilgang kan nok uansett diskuteres. Det ligger nemlig en ekstrakostnad på de aktuelle mobilene som selges med Comes With Music-abonnement. Hva denne ekstrakostnaden vil ligge på i det norske markedet er ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen