Norges raskest voksende nettsted

Norges raskest voksende nettsted

Etter kun en måned på lufta har Teknofil.no allerede 48.000 unike brukere, ifølge TNS Gallup. Det gjør oss til den desidert raskest voksende nettavisen i Norge, målt i prosent.

Vi vil benytte anledningen til å takke våre lesere som har fulgt med oss, og lover at vi skal bli enda bedre i tiden som kommer.

- Vi er meget fornøyde med at vi har klart å generere så mange lesere på så kort tid. Vi utvikler oss stadig og vil hver eneste uke komme med nye tjenester som vi håper vil være attraktive for alle eksisterende og nye lesere. Vi har klart å fokusere på hva forbrukeren vil ha, fremfor å fokusere på "high-end" produkter som kun når et lite segment. Teknofil skal være for alle de som trenger litt hjelp til å finne produkter eller rett og slett innstallere elektroniske produkter i sitt hjem. Dette har vi langt på vei lykkes med, sier Erland Bakke, publisher i Teknofil og Mobilen.

Trafikken har kommet før våre store samarbeids- og partneravtaler har kommet i gang, og er derfor ekstra hyggelig.

- I dag går vi live med et samarbeid med MSN Norge, som innebærer at Teknofil blir eneleverandør av datastoff til Norges største nettportal, sier Bakke.

Dermed ligger vi godt i rute til å nå målsetningen om 70.000 unike brukerne i løpet mars måned.

Vi takker våre lesere, og lover fortsatt spennende lesning framover.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen