Norges råeste klokker er kåret

Alternativ tekst mangler
Kampen har startet

Da er endelig resultatene fra Komplett NM i overklokking klare. Etter en lang og spennende kamp mellom de fem beste overklokkerene i Norge, kunne Sturla Haukebø avsløre hvem som stakk av med både hardware, penger og mye ære.

Første heatet ble avholdt onsdag, og hele fire av deltagerne der var å finne i finalen. Dette var Det Dvergiske Kaffebord, Jon-T, Npvk_x og Oysfaerg. I tillegg møtte Nosto fra heat 2 i finalen.


Alternativ tekst mangler
Overklokking engasjerer fremdeles

Finalen ble avholdt på scenen, med en hel herskare av tilskuere. Totalt hadde deltagerne 90 minutter på seg, så mange tilskuere forsvant etter hvert. Først når flammene danset over bordet og Sturla stod klar med brannslukkeren kom folk tilbake.


Alternativ tekst mangler
Går dette bra da?

Alternativ tekst mangler
Det Dvergiske Kaffebord tenker hardt

Alternativ tekst mangler
Jon-T er ikke helt overbevist, Sturla følger nøye med

Alternativ tekst mangler
Litt røk hører med

Det ble konkurrert i SuperPi, 3DMark06 og høyeste klokk. Deltagerne valgte selv hvor lang tid de ville bruke på hver enkelt gren, og hver seier ga 5 poeng. Oysfaerg stikker av med førsteplassen, tett fulgt av Jon-T og Det Dvergiske Kaffebord. Oysfaerg stikker av med totalt 10000 kroner i kontanter og mye fet hardware. De to neste får også en slant, pluss litt hardware de også. "Taperne" fikk hver sin fjernstyrte stridsvogn.

Dagens trøstepremie gikk til Økonom. Dette er en meget lovende overklokker, bare 15 år gammel. Så lang har han holdt seg til billig utstyr som han har ordnet seg. I kveld fikk han en real gavepakke fra Komplett, MPX, OCZ og Digital Impuls. Dette var et fullspekket Intel Core 2-system.


Alternativ tekst mangler
En fornøyd vinner

Alternativ tekst mangler
Til Claes' store overraskelse fikk også han en ny datamaskin

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen