Norges mest populære mobiler

Vårt prissøk får inn over 10 000 søk hver eneste dag, og mobiltelefoner er den aller mest populære produktkategorien, med bærbare PC-er hakk i hæl.

Hva folk søker på gir også en god pekepinn hvilke telefoner som er mest populære i øyeblikket, her er topp ti-listen i skrivende stund:
  1. HTC Desire
  2. Nokia 6700 Slide
  3. Sony Ericsson U5i Vivaz
  4. Samsung S8000 Jet
  5. HTC Tattoo
  6. Nokia N97 Mini
  7. Sony Ericsson Xperia X10i
  8. HTC Legend
  9. Sony Ericsson W995
  10. Nokia X6

Du finner sniktitter og tester av telefonene ved å klikke på lenkene i topplisten.


Ikke overraskende ligger HTCs nye modeller høyt på listen, med Desire på topp, og er ikke bare den mest populære mobilen - det er faktisk det produktet som er mest søkt etter uavhengig av kategori på hele Prissøk. Også selskapets andre Android-modell har sneket seg med på listen på en åttendeplass, mens tredje telefonen som ble sluppet sammen med disse i februar, Windows Mobile-modellen HTC HD Mini, ikke kommer med på listen denne gang.

Den fargerike Nokia 6700 Slide er blant de rimeligere telefonene på listen, som ellers er preget at noe dyrere modeller. Sony Ericssons W995 er en virkelig stayer, telefonen kom på markedet i fjor sommer og er fortsatt blant de mest populære modellene.

Nykommeren og videotelefonen Sony Ericsson Vivaz er det også stor interesse for, det samme gjelder X10 – svensk-japanernes første forsøk på Android-plattformen som ventes i butikk i løpet av kort tid.

Lurer du på hvilke bærbare PC-er andre er på jakt etter, eller kanskje hvilke kamera som er mest populære om dagen? Ta en titt på vår topp ti-tjeneste på Prissøk, hvor du finner de mest populære søkene i 40 forskjellige kategorier.

Her finner du hvilke mobiler som er mest populære akkurat når du leser saken vår.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen