Norges første IPV6 konferanse

IKT-Norges IPv6 forum

IKT-Norges IPv6 forum ble etablert i desember 2010 fordi den norske IKT-næringen ønsker å ivareta ansvaret den har for å bidra til en vellykket overgang til IPv6.

IKT-Norges IPv6 forum har innledet samarbeide med IPv6 forum global, og består av Internettleverandører, utstyrsprodusenter, eksperter, forskere, standardiseringsorgan og politiske miljøer.

IKT-Norges IPv6 forum inviterer til den første norske IPv6-konferansen, 23.-24. mai i Oslo. Konferansen er non-profit og arrangeres på Quality Hotel 33 Økern.

– Konferansen har som formål å øke bevisstheten om IPv6, og hvorfor IPv6 skal på agendaen nå. Dersom det offentlige ikke tar grep nå risikerer vi at offentlige tjenester og innhold ikke blir tilgjengelig for alle, sier Torgeir Waterhouse direktør Internett og nye medier i IKT-Norge, i en pressemelding.

Deltagerne i IPv6-konferansen vil møte både internasjonale og nasjonale eksperter til en faglig og sosial møtearena.

Til konferansen kommer foredragsholdere fra blant annet «US Defence Research and Engineering Network» (DREN), ICANN, RIPE-miljøet, Google, Redpill-Linpro, Telenor, Ventelo, Cisco, Statoil, Post og Teletilsynet og UNINETT.

Les mer på ipv6forum.no.

(Kilde: IKT Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen