Norges billigste nettbutikk er kåret

Norges billigste nettbutikk er kåret

Her er pristesten du vil se før julehandelen

Vi har undersøkt prisnivået i norske nettbutikker.

Da man var liten var det rett og slett ikke gøy med myke pakker, det er harde pakker som gjelder. Her gir vi deg oversikt over hvor du kan handle inn de harde julegavene billigst.

Førsteplassen går rett til Dustin Home. Nettbutikken slo seg til i Norge for under 3 måneder siden, så dette er deres debut i vår pristest. De ender opp 9,82 % billigere enn en gjennomsnittlig nettbutikk med de samme produktene.

Med utrolig små marginer kommer Pixmania på andreplass. De er 9,79 % billigere enn vår gjennomsnittlige nettbutikk, slettes ikke ille. De har tidligere også markert seg som en butikk med lave priser, senest for bare ett år siden.

Nederst på pallen står den helnorske bedriften Multicom, fra Åmli. Det er ikke mange prosent som skiller dagens pallplasser fra hverandre, Multicom kan skilte med 9,25 % lavere priser sammenlignet med en gjennomsnittlig nettbutikk.

Også på plassene under pallen er det mange butikker som kan være stolte av sine resultater. Ta gjerne en titt på den fullstendige resultatlisten (PDF) dersom du vil se flere detaljer. Det kan også være interessant å merke seg butikkene som ikke hadde nok produkter til å havne på hovedlisten – noen av disse har også svært konkurransedyktige priser.

Vi gratulerer samtlige vinnere!

Resten av topp 15-listen:

4. plass: Amentio
5. plass: Netshop
6. plass: Microplex
7. plass: Komplett
8. plass: PS
9. plass: Datakjeden
10. plass: MPX
11. plass: PCkiosken
12. plass: Studrab
13. plass: Digital Impuls
14. plass: AR data
15. plass: Dataspesialisten

Lav pris er ikke alt!

I vår pristest ser vi på hvordan nettbutikkene gjør det på et utvalg vanlige kvalitetsprodukter. Testen gir en god indikasjon på butikkenes prisnivå på denne typen varer, men det er også andre faktorer enn bare pris som er viktige. Vareutvalg, kundeservice og leveringstid er eksempler på viktige momenter. Slike kriterier tas ikke med i vurderingen i vår test. Denne testen gjengir prisene kun i det aktuelle tidsrommet, og dette er kun en pristest.

Vi anbefaler at man danner seg et helhetlig bilde av butikkene før man handler. Dette inkluderer å sjekke ut vår oversikt over nettbutikker. Her rangeres butikkene basert på hvilke karakterer kunder har gitt butikkene det siste halve året. Her kan du også lese i detalj om erfaringer andre har hatt med de forskjellige butikkene og du kan legge inn dine egne erfaringer.

Det kan også anbefales å sjekke ut kategorien for butikkdiskusjoner på forumet, hvor mange gode tips og råd kan plukkes opp.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen