Norges beste offentlige nettsider

Direktoratet for forvaltning og IKT har delt ut priser til de beste offentlige nettstedene i Norge.

Hensikten med denne prisen er å løfte fram nettsteder som bidrar til et mer tilgjengelig og brukerrettet offentlig informasjons- og tjenestetilbud.

I årets fagjury satt Aud Marie Hauge (Epinova), Øystein Dale (Norsk Regnesentral), Svein Ølnes (Vestlandsforsking), Frank Fardal (Difi).

Årets offentlige nettjeneste

Finansportalen.no ble kåret til årets offentlige nettjeneste. Juryen mente nettstedet gir rask oversikt og er enkelt å bruke. De andre nominerte var Statens Pensjonskasse og NRKbeta.

Årets statlige nettsted

Høgskolen i Bergen ble kåret til årets statlige nettsted. Her mener juryen at nettstedet kommuniserer godt med sine brukere. I denne klassen ble også Statens Pensjonskasse og Regjeringen.no nominert.

Årets kommunale nettsted

Sørum kommune ble kåret til årets kommunale nettsted. Nettstedet framstår som oversiktlig og enkelt å bruke, og kjerneoppgaver er prioritert framfor nyheter på forsiden, mente juryen.

Årets tilgjengelighetspris

Årets tilgjengelighetspris gikk til Dok.no. Juryen mener dette nettstedet er enestående på området tilgjengelighet. De andre nominerte var Regjeringen.no og Dyrøy kommune.

Detaljene finner du på norge.no.

Les pressemeldingen på difi.no.

(Kilde: Dagens it)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen