(Bilde: Norges Varemesse)

Norges Varemesse blir først ut med iBeacon

Slik vil de lokke de teknofile til helgens hagemesse.

Den trådløse løsningen iBeacon fra Apple bygger på Bluetooth Smart-teknologi og har mange bruksområder som vi utvilsomt vil får stifte bedre bekjentskap til i fremtiden.

I første omgang er det tilsynelatende butikker som synes å være mest interessert i løsningen, ettersom de kan tilby kundene sine bedre informasjon om produkter eller spesialtilbud. I USA var det butikkjeden Macy's som var først ut med å teste iBeacon.

I en pressemelding skriver Norges Varemesse at de blir først i Norge med å lansere en iBeacon-løsning. Det skjer førstkommende helg, på Hagemessen 4.-7. april. Prosjektet er et samarbeid mellom Norges Varemesse og apputviklerne i Shortcut.

– Denne teknologien vil være med på å engasjere de besøkende når de kommer til Hagemessen denne helgen. Vi har plassert iBeacons hos syv av utstillerne våre, og når de besøkende er i nærheten av disse, vil kupongene med de gode tilbudene dukke opp på mobilen, sier salg- og markedsdirektør Tone Rydjord i Norges Varemesse.

Tilbud dukker opp i appen

I det de kaller "Tilbudsjakten" vil alle som har en app fra Norsk Varemesse, samt støtte for iBeacon/Bluetooth Smart på mobilen sin, få spesialtilbud når de nærmer seg ulike stands på messen.

Selv om det er Apple som står bak akkurat iBeacon, fungerer tjenesten også på Android-mobiler med Bluetooth Smart.

Last ned gratisappen Hagemesse til iOS eller Android

Derfor skrur Apple på Bluetooth etter oppdateringer
iBeaconvirker ikke uten » (Mobilen.no)

(Kilder: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen