Norge på WAP-bølgen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Like før årtusenskiftet dukket det opp en rekke selskaper som skulle gjøre suksess med WAP. Men ikke før var millenniumsfesten over, før selskapene falt som fluer og WAP-teknologien ble erklært død.

Men så ille var det like vel ikke. I dag lever WAP i beste velgående, og bruken av ulike WAP-tjenester er i ferd med å ta av for alvor. 

Trafikkøkning
Tall fra NetCom viser at interessen for WAP har økt med hele 40 prosent på ett år. I alle fall om besøkstallene på NetComs WAP-portal ”SurfPort”. Samtidig har det totale datavolumet i mobilnettet økt med 30 prosent.

I praksis betyr dette at mobiltelefonen er i ferd med å endre status fra telefon til datatransportør. Raskere overføringer, bedre nettlesere og ikke minst langt bedre skjermer, gjør at mobiltelefonen kan brukes til mange av oppgavene vi tidligere måtte sette oss til PC-en for å få gjort.

SurfPort er en portal der du finner nyheter, værvarsel og en rekke andre informasjonstjenester du kan ha nytte av å ha for hånden. I den senere tid er det også kommet mote- og helseseksjoner som skal bidra til å gjøre mobilsurf mer interessant også for jenter.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen