Norge best i Norden i populær Quiz-app
(Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no)

Norge best i Norden i populær Quiz-app

Nå er Quiz Battle 2 her – med mulighet til å sammenligne deg med motstanderne.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi har tidligere omtalt Illustrert Vitenskaps Quiz Battle-spill som det beste quiz-spillet til mobil. Nå har produsenten lansert en ny og oppdatert versjon av spillet; Quiz Battle 2.

Det nye spillet har flere tusen nye spørsmål, i tillegg til en rekke nye funksjoner, opplyser det svenske utviklingsselskapet Planeto i en pressemelding.

Nytt i versjon 2 er at du nå kan få personlig statistikk. Dermed kan du se hvor god du er i hver av de seks ulike spørsmålskategoriene, og sammenligne deg selv mot motstanderne dine. Du kan med andre ord se hvilke spørsmålskategorier du er god på, og hvilke motstanderen din er dårlig på, før du utfordrer vedkommende.

Andre nyheter er at det er flere nye spillebrett, flere typer bonusfelter, og at du nå selv kan bidra med spørsmål til spillet. Dette fungerer ved at du skriver inn et spørsmål, som så blir vurdert av teamet bak Quiz Battle før de eventuelt blir tatt med. 

Norge best i Norden

Planeto opplyser at Norge i fjor gikk forbi både Sverige, Danmark, Finland og Nederland i allmennkunnskap i den første utgaven av Quiz Battle. 

Norge hadde høyeste riktige svarprosent i fem av seks kategorier; underholdning, geografi, historie, kunst og litteratur, samt sport og fritid. 

I kategorien vitenskap og natur måtte vi imidlertid nøye oss med en tredjeplass, bak Finland og Sverige. Du finner Quiz Battle 2 her: iOS og Android

PS! Er du ute etter alternativer til Quiz Battle, kan vi også anbefale spillet Quizkampen. I likhet med Quiz Battle finnes også dette spillet til både iOS og Android.

Har du fått med deg våre nyeste app-anbefalinger?
Her er ukens utvalgte apper »

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen