Nordmenn best på mobil e-post

Undersøkelsen er gjennomført av TNS Gallup i perioden august-september 2005. Til 250 norske respondenter fra ”et representativt utvalg bransjer og størrelse på selskapet” har svart på spørsmålene i undersøkelsen.

Overraskende
Hele 14 prosent av de norske respondentene sier de kommuniserer med kontoret via e-post på mobilen når de er på farten. - Dette er overraskende høyt, sier Trude Gajland i Nokia.

Tilsvarende undersøkelser i Sverige og Danmark viser at vi i Norge ligger foran våre naboer på dette området.

Tar av nå
Gajland er salgssjef for mobiltelefoner i Enterprise Solutions, som retter seg mot bedriftskunder. – Det er nå det tar av, sier hun. Barrierene for å bruke mobil e-post er i ferd med å forsvinne, og med bedre skjermer, bedre tastaturløsninger og raskere nettverkstilkoblinger (3G og WLAN) blir mobil e-post et stadig mer anvendelig alternativ.

Undersøkelsen viser ellers at 63 prosent svarer at de har mobiltelefon som kan ta imot e-post, og halvparten forventer å kunne bruke mobil e-post i løpet av 6 til 12 måneder.

Undersøkelsen kommer like etter at Nokia har lansert sin bedriftsløsning Nokia Business Center. Dette er en løsning der Nokia tilbyr bedrifter en serverløsning for e-post som gir e-post direkte til mobilen omtrent samtidig som den kommer inn på bedriftens e-postserver. Løsningen er push-basert, hvilket betyr at du slipper å logge deg på for å laste ned meldingen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen