Nordmann vant 7,6 mill. med mobilen

I løpet av høsten har Norsk Tipping jobbet med å forbedre sin mobilspilløsning, blant annet ved å tilpasse applikasjonen til flere ulike mobiltelefoner.  Samtidig har Norsk Tipping publisert mobilspill i enda større grad, noe som tilsynelatende har blitt godt mottatt av spillerne.
Forrige helg vant en mann fra Sula i Møre og Romsdal hele 7,6 millioner kroner på en lottokupong han leverte inn via sin egen mobiltelefon. Det er ny rekord.
Telefon fra Hamar
En oppringning fra Norsk Tipping på Hamar, rett etter at lottotallene er trukket på en lørdag (eller onsdag) kveld, er neppe et dårlig tegn. Mannen i 30-årene trodde knapt sine egne ører da han fikk den berømte telefonen fra Hamar:
- Hva er det du sier? Kan du gjenta det en gang til slik at madammen hører det også? sa den ferske lottomillionæren ifølge Norsk Tipping.
Premien på 7 649 500 kroner skal den heldige vinneren bruke på nytt hus og flotte julegaver til barna.
Historisk
Det er imidlertid ikke første gang en mobilspiller blir lottomillionær; tidligere i høst vant en mobilspiller 3,9 millioner kroner på spill via mobilen. Sula-mannen er derimot den mestvinnende mobilspilleren hos Norsk Tipping til dags dato.
- Jeg har spilt litt via mobilen av og til, men er også innom kommisjonæren. Det blir litt hipp som happ hva jeg gjør, sier mannen til Norsk Tipping.
 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen