Nordisk fastpris

NetCom og TeliaSonera melder nå at de har satt ned prisen på tjenesten Connect i Norden. Det betyr at det blir billigere å jobbe trådløst i våre naboland.

Den nye tjenesten bærer navnet Nordic Connect, og med denne tjenesten får du muligheten til å surfe for 100 kroner dagen.

Desverre er ikke dette et endelig pristak. Tjenesten har også fått en grense på 200 MB nedlasting om dagen. Ifølge NetCom er dette for å unngå uhemmet bruk.

- Dette tilsvarer muligheten til å laste ned 200 forsider på vg.no daglig, sier NetComs produktsjef for mobilt bredbånd, Øystein Opdal.

Ut over de 200 megabytene koster det 10 kroner per megabyte.

Prisen på datatrafikk i utlandet er ellers ofte varierende, og NetCom har tidligere gått ut med advarsel om høye surfepriser i utlandet.

- Med Nordic Connect får reisende i Norden en langt større forutsigbarhet. Samtidig tilrettelegger vi for at kundene unngår å få regninger fra utlandet som det kan være vanskelig å håndtere, sier NetComs produktsjef for mobilt bredbånd, Øystein Opdal.

Fortsatt er det åpenbart ikke slik at man kan bruke datatrafikk over mobiltelefonen uten at det svir litt i lommeboken. Dessuten gjelder ikke prisene alle nordiske mobilnett, men kun følgende av operatørene i TeliaSoneras nett:

Telia (Danmark), Telia (Sverige), Sonera (Finland) og Omnitel (Litauen)

Tjenesten avhenger også av at du har instikkort til PC-en din, og ikke kobler deg opp med mobiltelefonen.

(Kilder: NetCom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen