(Bilde: Akam.no)

Nordic Light søker aspirant

Lyst til å jobbe intenst med foto et års tid?

Er du ung, kreativ, har fullført 3-årig høyskole innen kunst eller kultur og har tålelig gode engelskkunnskaper, og vet ikke helt hva du har lyst til å gjøre med livet ditt det nærmeste året? Kan du også tenke deg å bo i Kristiansund? Da vil Nordic Light veldig gjerne huke tak i deg.

nle_centre_logo_16_9.

Nordic Light har siden 2006 arbeidet med å gjøre sitt senter i Kristiansund til det beste og største senteret for fotografi i Nord-Europa. De står bak en årlig "festival til ære for fotografiet" og arrangerer en lang rekke workshops, utstillinger og seminarer resten av året. Festivalen og senteret er kanskje først og fremst kjent fordi grunnleggeren heter Morten Krogvold, men man skal slett ikke avskrive resten av de involverte i Nordic Light. Stikkordene er høy tetthet av høy kompetanse.

Nøyaktig hva Nordic Light ønsker å bruke aspiranten sin til fremgår ikke helt klart, men det later til at jobben er variert med "oppgaver innenfor administrasjon og salg/markedsføring". Du må også gjerne ha arrangørkompetanse, kunne jobbe både alene og sammen med andre, og være kjent med sosiale medier. En riktig allrounder, med andre ord.

Les også: Vær kreativ på 1/15 sekund

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen