Nordea på iPhone

Programmet er ikke vanskelig å finne. I Apples Appstore er det bare å søke etter Nordea. Programmet består av fire deler. Mobilbank, Lånekalkulator, Valutakalkulator og en informasjonsside om Telefonbank.

 

Enkelt og bra

Vi har testet alle applikasjonene i og med at undertegnede faktisk er Nordea-kunde. Mobilbanken er en av de bedre tilpasningene til iPhone vi har sett. Som Nordea-kunde er den helt glimrende, men du kan også bruke denne delen selv om du ikke er kunde. Da må den tilpasses til din bank.

 

Som vi nevnte får du også en lånekalkulator og en valutakalkulator. Dette er applikasjoner som kan brukes uansett hvilken bank du bruker og er faktisk ganske nyttige applikasjoner begge to. Vi skulle gjerne sett at valutakalkulatoren hadde vær noe mer anvendelig og ikke bare konsentrert seg om annuitetslån.

 

Alt i alt en meget vel skrudd sammen og et nyttig verktøy, spesielt hvis du er Nordea-kunde. Til alt overmål er den gratis.

 

Som en interessant opplysning må vi si at når du laster ned applikasjonen advarer den deg om at den kan inneholde upassende materiale for dem under 17 år. Vel er vi av den formening av bankvirksomhet er noe tvilsomt i utgangspunktet, men om det skal være aldersgrense på denne er vi heller tvilende til.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen