Nolan vurderer ny Dark Knight

I et intervju med Los Angeles Times avslører regissøren sine tanker omkring en tredje Batman-film. Det skriver det danske filmnettstedet Filmz.dk. "The Dark Knight" nærmer seg en verdensomspennende omsetning på 1 milliard dollar, og presset for å diske opp med en ny film er sannsynligvis stort på Nolan.

Ryktene vil ha det til at det er denne som vil danne grunnlaget for en ny Batman-film.
Ryktene vil ha det til at det er denne som vil danne grunnlaget for en ny Batman-film.

Må engasjere

I intervjuet forteller Nolan at han alltid fokuserer på en film av gangen, og at han aldri spekulerer i hva han eventuelt skal spare til en eventuell oppfølger. Når det gjelder en mulig oppfølger forteller Nolan følgende:

- Det er to ting som spiller inn. Det ene er vekten som legges på historien. Hva er historien? Er det en historie som vil engasjere meg på det følelsesmessige plan i de årene som det vil ta å lage filmen? Det er et avgjørende spørsmål. Samtidig må jeg få spørre: hvor mange gode tredje filmer finnes det i en franchise? I bunn og grunn handler det om historien. Hvis historien er der, er alt mulig.

Bale og Eckhart med

Både Christian Bale og Aaron Eckhart har uttalt at de gjerne er med på enda en film. I tillegg spekuleres det i om en ny film muligens vil hente historien sin fra Batman-tegneseriene “The Long Halloween” og “Dark Victory” av Jeph Loeb og Tim Sale.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen